Workshops

Telemarketing voor startende ondernemers

Interim Key heeft deze workshop opgezet voor startende ondernemers met als doel een intensieve gedegen voorbereiding om een telefoongesprek richting bedrijven op doelgerichte wijze te laten verlopen. De workshop bestaat uit twee dagdelen op verschillende dagen. Gezien de intensiteit en het aandachtsveld specifiek gericht is op de desbetreffende organisatie zal de groep deelnemers uit maximaal twee personen bestaan. Onderstaand treft u de programma-onderdelen aan

Interesse? Interim Key is per telefoon, fax, post of e-mail bereikbaar.

Vacature-analyse en schriftelijk solliciteren

Als het geen dagelijkse bezigheid is, is het schrijven van een treffende sollicitatiebrief een hele klus. Interim Key heeft een module ontwikkeld, waarmee systematisch gegevens in een vacature-analyse verwerkt kunnen worden.

Deze vacature-analyse maken de werkzaamheden van de functie, de (verborgen) functie-eisen en de motivatie inzichtelijk. Daardoor kunnen de raakvlakken met eigen opleidingen, werkervaring en persoonlijke vaardigheden overzichtelijk in beeld worden gebracht.

Na het invullen van deze vacature-analyse wordt de opbouw en attentiepunten voor het schrijven van de sollicitatiebrief behandeld.

Vervolgens zal aan de hand van een advertentie en curriculum vitae een vacature-analyse worden ingevuld. Aan de hand van deze vacature-analyse zal een sollicitatiebrief worden opgesteld.

Interesse? Interim Key is per telefoon, fax, post of e-mail bereikbaar.