Telemarketing

Telefonische acquisitie blijft een vak apart. Ieder mens heeft zo zijn eigen kwaliteiten. De één kan een beter een persoonlijk verkoopgesprek voeren, de ander heeft geen tijd voor telemarketing-activiteiten, en het geen plezierig werk vinden, komt in de praktijk eveneens voor.

Dan is het moment aangebroken om Interim Key in te schakelen. Met haar ruime ervaring op dit vakgebied heeft zij op diverse terreinen telefonisch afspraken gemaakt, informatie ingewonnen, enquêtes verzorgd, bedrijven uitgenodigd voor seminars, beurzen of feestelijke gelegenheden, en verkopen verricht.

Het grote voordeel van Interim Key is, dat diegene die de opdracht aanneemt het project eveneens uitvoert. Overdracht, begeleiding en evaluatie richting een team telemarketeers is niet aan de orde. Dit resulteert dan ook in een goede prijs/kwaliteitverhouding. Tevens zal een goede afweging worden gemaakt welke follow up dient plaats te vinden. Attentiewaarde zal hierin een grote rol spelen. Interim Key hanteert de onderstaande werkwijze:

Interesse? Interim Key is per telefoon, fax, post of e-mail bereikbaar.